Landskronavägen 26, 252 32 Helsingborg​    042-26 35 00

Om oss

Personal

Det här är Däckbytarna

Året var 1989 och Roman, som äger och driver Däckbytarna i Helsingborg, köpte upp företaget som skulle bli stadens pålitligaste bilserviceverkstad. När Roman köpte up Däckbytarna låg verkstaden på Berga industriområde men på grund av omfattande expansion tvingades man flytta verksamheten ganska snart. Sedan har man fått flytta den ytterligare en gång, återigen på grund av ett behov av mer plats. Sedan 2001 finns Däckbytarna på Landskronavägen 26 i Helsingborg.

Däckbytarna Bromsverkstaden står för kvalitet och säkerhet och drivs av Roman och Anne Assarsson. Det finns tre anställda bilmekaniker i verksamheten: Andreas, Nicklas och Daniel. Stämningen man möts av när man besöker Däckbytarna är gemytlig. Vi trivs så bra med det vi har kommit att bli experter på och samarbetar alltid med varandra för att göra vårt arbete såväl trevligt som effektivt.

Samarbete med Däckteam

År 2004 ingick vi ett samarbete med Däckteam vilket innebär att vår status som bilverkstad i Helsingborg plötsligt fick ett rejält uppsving. Nu finns vi tillgängliga för våra kunder över hela Sverige.

Vi har också en jourtelefon, så skulle du behöva akut hjälp med något, kanske har du fått plötslig punktering eller så startar inte bilen av någon anledning, eller något helt annat, så kan du ringa vår jourtelefon.