Landskronavägen 26, 252 32 Helsingborg​    042-26 35 00

Däckteam

Vad är Däckteam?

Under fliken Om oss kan du läsa om hur vi på Däckbytarna ingick ett samarbete med Däckteam år 2004. Vad innebär egentligen detta? Vad är Däckteam?

Däckteam är en verksamhet som har profilerat sig som Sveriges största däck- och fälgkedja och idag samarbetar med över hundra olika bilverkstäder i hela landet. Genom att vi på Däckbytarna ingått samarbete med Däckteam kan vi erbjuda våra kunder specialanpassade däck till pressade priser, på ett mycket smidigt sätt. Däckbytarna är sedan innan specialister på däck och med hjälp av Däckteam har vi nu tillgång till ett enormt sortiment av däck som i sin tur når dig och alla andra av våra kunder.

Det är inte bara däcken som är viktiga, utan även fälgarna, och eftersom dessa två komponenter hör ihop så finns det även inom fälgar stora möjligheter att finna alternativ efter särskilda önskemål och behov via Däckteam.

Hitta och köp dina däck och fälgar online

Du kan shoppa däck och fälgar till din bil direkt via Däckteams hemsida. Du erbjuds också möjlighet till delbetalning med Däckteam-kortet om du har svårt att betala allt på en gång, men är i desperat behov av nya däck. Skriv in vårt postnummer och klicka på Däckbytarnas adress på Landskronavägen 26 i Helsingborg, sedan fyller du i vad det är för typ av däck du önskar köpa.

När du är klar med din beställning så inväntar du ett samtal från oss om tidsbokning för montering av dina nya däck. Det har aldrig förr varit så smidigt att få tag på bra däck till sin bil!